مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

با سلام. پدربزرگ مرحوم اینجانب و دوبرادر مرحومشان به صورت شراکتی قطعه زمینی به مساحت 3000متر بدون سند و قولنامه به تناسب یک سوم خریداری کرده اند. در زمان‌ حیات ایشان یکی از برادران به توافق از مالکیت ملک انصراف داده اند و این موضوع مورد پذیرش وراث ایشان می باشد . اما وراث برادر دیگر از تقسیم زمین به تناسب یک دوم با خانواده پدری اینجانب مخالف مینمایند و چون زمین کشاورزی بوده و پدر بزرگ اینجانب بنا به مصلحت اجازه کاشت و برداشت را به آنها داده بودند اظهار میکنند در صورتی به توافق خواهند رسید که دو سوم زمین به آنها برسد. با توجه به اینکه زمین فاقد سند و مدرک ثبتی و یا حتی عادی می باشد خواهشمند است راهنمایی بفرمایید درصورت پیگیری قانونی مراتب به چه شکل خواهد بود. با تشکر فراوان از شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت اقامه دعوا ، اراضی بین تمام وراث ، به نسبت سهم الارث تقسیم خواهد شد و اگر شما مدعی سهم بیشتری هستند باید دادخواست حقوقی مطرح نمایید و دعوا را با ارائه ادله و مستندات اثبات نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است قضیه را با مصالحه خاتمه دهید چرا که در صورت اقدام قانونی زمین مذبور بنا بر قواعد آمرانه ارث بین ورثه تقسیم خواهد گردید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سوال شما ابعاد گسترده ای دارد که باید هر بعد آن را تک تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده عریض و طویل است که باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد، اقدامات حقوقی قطعا کارساز است ولی بعد از رویت کامل اسناد و مدارک و مشاوره تلفنی یا حضوری چرا که مادر مسائل ملکی ابن چنینی اقدام اشتباه هرچند جزئی کل پرونده را خراب می‌کند.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

امر تخصصی است و لازم است از کمک یک وکیل بهره مند شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه تقسیم نامه ای نباشد هرکسی به میزان سهم الارث مستحق ا‌ست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تقسیم نامه نباشد هرکسی به میزان سهم الارث مستحق ا‌ست

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نیاز به بررسی اسناد و مدارک وگفتگوی طرفین است آن وراثی که قبول دارند از مالکیت انصراف داده‌اند آیا مدرکی دال بر آن دارید ممکن است بعدا پشیمان شده مطالبه ارث کنند
در صورت ارایه دادخواست تقسیم ارث نیز بامشکلاتی نظیر عدم ارائه سند رسمی وصدور قرار رد دعوی از سوی قاضی مواجه می شوید
اما می توانید دادخواست اثبات مالکیت به طرفیت وراث آن دوبرادر در صورت فوت بدهید سپس بارای فوق اقدام به دادخواست تقسیم ارس بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق شهادت شهود اقدام نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. برای هرگونه اقدام ، ابتدا می بایست اثبات مالکیت نمایید .