مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام صیغه بنده به من بدهکار بود از طریق کلاهبرداری از افراد دیگر گرفتن کارت بانکی ان ها پول به حساب بنده واریز کرده با[با کارت افرادی که از ان ها کلاهبرداری کرده] بنده هم از صیغه خود سفته هایی برای پول هایی که بهش دادم دریافت کردم و هر موقع که پرداخت میکرد من طبق پول پرداخت شده سفته هاش رو پس میدادم الان از کسایی که ایشان از ان ها کلاهبرداری کرده شکایت کردن افتاده زندان ایا این داستان پا گیر من خواهد شد به عنوان شریک جرم ؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير مگر سونيت شما نيز ثابت شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید بررسی شود نیاز به اطلاع از جزییات بیشتری دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شریک جرم نباشید مشکلی پیش نمیاد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما علم و اطلاع به موضوع داشته اید ممکن است شما هم متهم شناخته شوید
ولی اگر شما علم و اطلاع نداشته اید مسئولیتی نخواهید داشت

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

اتهام شما بسته به شکایت از شما و رسیدگی آن

که البته حساب شما بعنوان حساب رابط قربانی جرم تلقی می شود

ضمن بررسی دلایل و شرایط پرونده و علم و اطلاع و اثبات احراز سوءنیت بستگی دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود به صرف آنچه در سوال آمده پاسخ قطعی نمیتوان ارایه داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتیکه شریک جرم نباشید مشکلی پیش نمیاد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام
اگر شریک جرم نباشید مشکلی پیش نمیاد.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی در صورت اطلاع از اقدامات مجرمانه ایشان احتمال اتهام مشارکت و یا معاونت در جرم وجود دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر برائت است خلاف آن نیاز به ادله اثباتی و ربط دریافت وجه ایشان به شما دارد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر با علم واطلاع و همدستی شما بوده بله

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اصل بروجودسونیت و شراکت شما در جرم است مگر اینکه جهل خود به موضوع کلاهبرداری را بتوانید اثبات کنید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز واریز پول بحساب شما توسط دیگری نمیتونه مصداق مباشرت جرم تلقی بشه اما ممکنه البته تاکید میکنم ممکنه معاونت جرم کلاهبرداری محقق بشه و اونهم بسته به تحقیقات انجام شده توسط بازپرس وابسته هستش

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله کارت حساب بانکی خود را در اختیار ایشان قرار دادید و قابل بررسی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر وجوه به حساب شما ریخته وشما علم نداشته ایید خیرمسولیتی ندارید ولیکن اصولا باید وجوه را برگردانید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کلاهبرداری شرایطی دارد از قبیل اینکه ارکان کلاهبردای مشخص است که سه رکن اصلی دارد و در صورت فقدان هر کدام از این عناصر جرم مربوطه کلاهبرداری نیست و بلکه یا باید در مسائل حقوقی آن را پیگیری کرد یا با جرائم دیگر وصل است برای همین موضوع پیدا کردن عنوانه مجرمانه تخصصی است و این راحتی نیست که عملی را کلاهبردای بدانیم.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

می تواند برای شما مشکل ساز شود ولی در کل اصل بر برائت است و شاکی باید وقوع جرم را اثبات نماید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بستگی به شکایت افراد بزه دیده دارد آیا از شما نیز شکایت کرده اند یا خیر؟ آیا متهم یا محکوم شمارا به عنوان شریک جرم معرفی کرده یاخیر؟ اگر شکایت شود شما می بایست عدم سونیت خود را نزد قاضی ثابت نمایید. به هرحال تشخیص قاضی رسیدگی کننده ملاک است .

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

در صورتی که موضوع کلاهبرداری تشخیص داده شود حتی با فرض عدم اطلاع شریک جرم هم محسوب نشوید موظف به استرداد وجوه واریزی هستید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله متاسفانه امکان بروز مشکل برای شما نیز وجود دارد