مشاوره حقوقی رایگان - ایتخدام

سلام . برادر من چندماهی ب زندان رفته و از شاکی رضایت گرفته و الان گواهی عدم سوپیشینه هم برای کارش گرفته ... میخواستم بدونم ک آیا برای استخدام در دستگاه دولتی نیازه ک اینو در فرم گزینش حراست بنویسم ؟
آیا ننویسم مشکلی در استخدامم پیش میاد ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر نیازی به نوشتن این موضوع نیست.
توجه داشته باشید که سوال شما حقوقی نیست و اختیار با خودتان است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

این اختیار با خودتان است چه تصمیمی بگیرید چون سوال حقوقی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به ارگان استخدامی شما دارد باید مورد تایید گزینش قرار گیرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بیان یا عدم بیان آن امری شخصی با خودتان است . لیکن ممکن است در صورت اطلاع اداره در آینده ، شمارا بازخواست و طبق مقررات آن اداره باشما برخورد شود .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر رضایت گرفته و حکم قطعی دو سه ماه بیشتر نبوده مشکلی ندارد

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام نیازی نیس. چون اون واحدگزینش فقط گواهی مربوطه رو میخواد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید این مساله را عنوان نکنید لیکن در صورت اطلاع بعدی ارگان مربوطه از این مساله می تواند برای شما دردسر ساز باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قابل پیش بینی نیست .

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بستگی به این دارد که چه جرمی را مرتکب شده باشند

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

احتیاطا ننویسید چون نوشتنش قطعا در روند استخدام تاثیر داره

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

معمولا توسط خود آن ارگان استعلام میشه

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام؛ وقت بخیر. با توجه به گواهی عدم سوء پیشینه نیاز به گفتن آن نیست.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر مهم سوپیشینه است که قید نشده است پس نیازی به ذکر آن نیست