مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از تعمیرکار خودرو

با سلام
بنده یک خودرو سمند EF7 دارم و مشکل روغن ریزی داشت و قرار شد که با تعویض چند تا کاسه نمد مشکلش حل بشه ولی بعد از تعمیر همچنان مشکل داشت تا اینکه مکانیک گفت مشکل از واشر سر سیلند هستش و از کنارش روغن میده. و سر سیلندر رو باز کرد و واشر رو تعویض کرد ولی بعد از اون ماشین آب کم میکرد. و دوباره قرار شد با هزینه خودش مجدد واشر رو تعویض کنه. و بعد از تعمیر مجدد وقتی رفتم ماشین رو تحویل بگیرم دیدم که چراغ روغن روشنه و موتور ماشین صدا میده و ماشین صدای یاتاقان میده و میل لنگ خودرو خش افتاده و مکانیک موتور رو گذاشت پایین و میل لنگ خودرو و یاتاقان رو تعویض کرد و مثه اینکه اون مشکل برطرف شد ولی دوباره وقتی رفتم تحویل بگیرم بازم یه صدای بدتر از بالای موتور میاد فک کنم میل سوپاپ باشه و دنده عقب ماشین جا نمیره و وقتی گاز میدی هی کم و زیاد میشه و کلا سیستم گاز ماشین رو قطع کرده. الان با این شرایط من ماشین رو تحویل گرفتم ولی فعلا هزینه ای ندادم. فقط از قبل هزینه ی روغن ریزی رو داده بودم. و اینکه ماشین من حدود دو الی سه هفته هست که داخل تعمیرگاه هستش و از قبل هم چندین بار ماشین رو به این مکانیک سپردم ولی هر بار مشکل من حل نمیشه و بدتر میشه. و همچنان مکانیک بهم گفته ماشین رو بیار تا درستش کنم.
آیا الان با این شرایط من برم شکایت کنم؟ یا ارزش دوندگی های شکایت رو نداره؟ و ماشین رو به یک مکانیک بهتر بسپارم بهتره؟ و آیا هزینه هایی که مکانیک کرده رو من باید بدم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مکانیک قبلی هزینه ای از شما نگیرد نیازی به شکایت نیست و ارزش پیگیری را ندارد.
شما بهتر است ماشین خود را به یک تعمیرکار مطمئن ببرید که کار بلد باشه .