مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مادر

سلام من یک دختر 24 ساله ام که پدرو مادرم از هم جدا زندگی میکنند ولی طلاق نگرفتند و من بامادرم زندگی میکنم ایشون همیشه بهم فحاشی میکنه ابرومو میبره وتهمت میزنه و حتی زمانی که منو اذیت روحی میکنه میخوام ازحقم دفاع کنم به سمتم حمله ور میشه و به من اخرین بار گفت ازخونم برو بیرون و همه جوره منو تحت فشار میزاره و بخاطر خاهرو برادراش میخواد ما از حق خودمون که خونمونه خرج ومخارجه بگذریم یا بخاطر خرجی که برامون میکنه توسرم میزنه تحقیرم میکنه میخواستم بدونم میتونم ازشون شکایت کنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بله. اگر دلایل کافی دارید ،به اتهام تهمت وافترا می توانید شکایت نمایید .