مشاوره حقوقی رایگان - زمین

با سلام و عرض ادب.
در سال 1391 تقسیم نامه ای نوشته شده که در آن یکی از خواهران سهم الارث زمین پدری را به برادرش هبه کرده اما در متن تقسیم نامه نوشته شده که (توافق نموده که از سهم الارث پدری سهمی برنداشته و سهم خود را به برادر واگذار نماید و همچنین حق هیچگونه اعتراض و طلبی در آینده نخواهد داشت) و مهر کرده است، اما در سال 1400 رفته بین زمینها و به دلخواه خود یک قطعه زمین کشاورزی حتی بیشتر از سهم خود را تصرف کرده و در آن کشاورزی می کند، و می گوید اگر شکایت کنید، منم از شما شکایت بهره می کنم، حالا 3 سوال دارم:
1- اگر شکایت کنم حق با اوست یا من؟ 2- آیا از آن کلمه واگذار، می شود معنای فروش برداشت کرد یا همان هبه است؟
3- آیا بهره ی تا قبل از سال 1391 را برایش حساب می کنند؟ چون در متن تقسیم نامه نوشته شده که من بعد حق هیچ اعتراض و طلبی از برادرش ندارد. و در ضمن تا قبل از تاریخ تقسیم نامه، زمین در اختیار برادر بوده اما با اطلاع و آگاهی خودشان بوده و در آن دوران هیچ درخواست سهمی نداشته اند.

با سپاس از راهنماییتان.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما،
لکن مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد.
امکان اخذ رأی به نفع شما متصور است