مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد بابت دزدی منزل

با سلام
سال گذشته از منزل ما دزدی شد و طلاهایمان را ربودن شب بعد 3نفر را به عنوان دزد خانه رو در چند کوچه آن طرف تر دستگیر کردند و کلانتری از ما خواست برای شناسایی و تطابق فیلم با سارقان به آنجا برویم و مجدد شکایت نامه تنظیم شد
ما فیلم های موجود را به آگاهی تحویل دادیم
ولی بعد از مدتی گفتن اعتراف نکردن ادله کافی نیست و ...حتی دادگاهی تشکیل نشد اما سارقین به دلیل قمه کشی و درگیری با پلیس در زندان بودند
تا اینکه دوماه بعد ابلاغیه آمد برای حضور در دادگاه
در آنجا من متوجه تناقضاتی در پرونده شدم هیج اشاره ای به معرفی شاهد من و فیلم ها نشده بود و به جای آن آورده شده بود من شی زرد رنگی در منزل پیدا کردم و به عنوان مدرک گفته ام متعلق به دزدان است
وقتی به قاضی گفتم
گفت این دادگاه برای اتفاق شب دستگیری است و بررسی اتهام و صحت اقدام به سرقت در شب دستگیری است و نه سرقت
و پرونده قبلی بسته شده
فقط ما 4شاکی نفهمیدیم برای چی مارو کشوندن دادگاه اگه مربوط به شکایت ما نبود
و بعد هم متوحه شدیم شاکی جدیدی که قبلا اسمی ازش نبود و هیچکدام ندیده بودیم به پرونده اضافه شده در نراحل آخر و نوشته بودن که اموالش در منزل سارقین کشف و شناسایی شده
سوال من اینه که چرا ما رو برای شناسایی اموال نبردن چون کمتر از 24ساعت از دزدی میگذشت
و اینکه بخاطر اطلاعات غلط پرونده و داده های نادرست من چطور میتونم پیگیری کنم
همون موقع خواستم اقدام کنم گفتن برید درخواست تجدید نظر بدید در صورتی که مهلتش قبلا تموم شده بود و یحورایی میخواستن منو از سرخودشون باز کنن
چطور میتونم دوباره پیگیری و دادخواهی کنم
چون حقم ضایع شده تو پرونده سراسر دروغ

تا این که دو ماه بعد

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی برای اظهارنظر دقیق از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا مدارک شما را مطالعه و برسی کنم