مشاوره حقوقی رایگان - چک بابت ضمانت کاری

سلام من برای فروشگاهی کارکردم چک مال کسی دیگ بابت ضمانت دادم ولی نذاشتن بنویسم بابت ضمانت ودروجه خودشون نوشتن الان ک من برای حق وحقوقم به اداره کار شکایت کردم چک روبرگه زده آیا میشه خیانت درامانت ازش شکایت کنم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد شهود اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید.
برای اثبات ادعای خود باید دلیل داشته باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
باید دید چه مستنداتی دارید
وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی خلاف آن را می‌بایست اثبات کند صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود زیرا اصل بر برائت است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام چقدر کار اشتباهی کردید که این لفظ را ننوشتید موردی نیست که کار شما باشد باید بررسی دقیق و سنجیده شود

مینا احمدی

مینا احمدی :

با اظهار نامه و شهادت شهود ،بله و اثباتش دشوار است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر چک به منزله امانت نزد آنها بوده بله می‌توانید تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما شکوائیه خیانت در امانت را مطرح نمایید و شما باید اثبات نمایید که این چک از بابت ضمانت و
برای حسن انجام کار بوده است

و دادخواست استرداد لاشه چک به علت ضمانتی بودن را مطرح نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

سلام بله میتوانید وباید اثبات کنید که به عنوان ضمانت داده‌اید اگه شهودی هم دارید معرفی کنید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر چک از وصف تجریدی برخوردار میباشد پس وقتی در ید شخصی باشد طلبکار حساب میشود شما باید عدم مدیون بودن خود را ثابت کنید اما چون در عرف چک دادن بابت حسن انجام کار معمول است با شهادت شهود قابل اثبات است اگر پیامکی رد و بدل شده بعنوان اماره قابل استناد است که ممکن است موجب علم قاضی شود پس اگر این موارد را اثبات نمایید میتوانید خیانت در امانت را مطرح کنید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

باید اثبات کنید که چک بابت ضمانت بوده است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

صادر کننده چک و شما با هم شکایت خیانت در امانت تقدیم دادسرا کنید و پیگیر شکایت خود از اداره کار بشوید و گواهی شکایت اداره کار را هم به دادسرا ارایه دهید

مهسا عباسی

سرکار خانم مهسا عباسی :

با سلام
بهتر است صاحب چک به طرفیت کسی که چک به نام او صادر شده دعوای استرداد لاشه چک مطرح نماید و در متن دادخواست به عدم وجود رابطه مالی بین خودشان و دارنده اشاره نماید.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
مي‌توانید شکایتی تحت عنوان خیانت در امانت با ادله و مدارک تنظیم نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله هر چند وجود چک در دست کسی نشانه طلبکار بودن است ولی شما عدم مدیون بودن خود را ثابت کنید و بابت خیانت در امانت شکایت کنید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

ادعای خود مبنی بر امانی بودن را می بایست براساس شهادت شهود یا ادله دیگر اثبات نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانیم با استناد به شهادت شهود شکایت نماید

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

ابتدا طی یک اظهارنامه آن را طلب کنید در صورت عدم استرداد قابل شکایت است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید اقدام نمایید اما حتما سعی نمایید اوراق قضایی تان توسط یک وکیل تنظیم شود تا دعوی تان نتیجه بخش باشد

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

باید از طریق شهود و یا سایر شواهد و مدارک دیگر امانی بودن چک را اثبات کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بله، لیکن می بایست رسید امانی و دلایل کافی به امانی بودن چک را داشته باشید .
در ضمن در مرجع قضایی شخص صادر کننده چک می بایست دفاع نماید ..

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باارایه شهود جهت امانی بودن وجه چک میتوانید اقدام کنید