مشاوره حقوقی رایگان - اعسار مجدد

سلام بنده 10میلیون بدهکارم که اعسار زدم و قبول شد که ماهی 300تومان بدهم ولی طرفم اعتراض زد و به 3تومان پیش و ماهی 500تومان تغییر کرد. یک هفته بعد از دادگاه به شورای حل اختلاف خوانده شدم که گفتن 4میلیون هم سوده 10میلیون تومان میباشد که اونم اعسار زدم شد ماهی 300 و هرکاری کردم کمتر نشد. حالا من با حقوق اداره کار و نداشتن هیچگونه مال نمیتوانم 3تومان‌ پیش و ماهی 800 یکجا بدهم. 6ماه هم هست که ماهی 300تومان شورا که سود اصل بود را دارم پرداخت میکنم ولی الان طرفم‌ میگه باید 3 تومن و ماهی 500 تومن هم شروع کنی. حال میخواستم از اساتید بپرسم بعد از گذشت 6ماه میتوانم‌ اعساری چیزی بزنم‌؟ کمکم کنین

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

می توانید داد خواست تعدیل مطرح نماید با توجا به دلایل درآمد پایین و تورم نسبت به 6 ماه گذشته که پذیرش آن بستگی به نظر قاضی دار