مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت و شکایت از شهرداری

با سلام ملک خود را با جواز و پایان کار از شهرداری ساختم و پس از 20سال با شکایت همسایه که زمین خالی بود مشخص شدکه(با را‌ی دادگاه) جانمایی ملک اشتباه بوده و من درزمین دیگری احداث بنا نمودم که تصرف عدوانی تخلیه نمودم وپس از 1سال مابه التفاوت بنا وزمین را دادم ودوباره خانه را پس گرفتم حال برای شکایت چه اشخاصی را باید طرف دعوا قرار دهم و از کجا باید شروع کنم آیا به نتیجه می رسد با تشکر ازشما وکلای فعال وپاسخگو

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اهمیت موضوع نیاز است که مدارک و مستندات مربوطه از جمله آراء دادگاه مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد تا بتوان اظهارنظر دقیق حقوقی ارائه داد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شهرداری یا هر شخص دیگری مقصر هست می توانید خسارت بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اظهارنظر دقیق نیازمند برسی اوراق و گفت و گوی متقابل است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از کسی که به شما فروخته اقدام به شکایت کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. از فروشنده یا فروشندگان ملک به شما . تشخیص با دادگاه رسیدگی کننده می باشد.

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

از فروشنده ی قبلی خود وایادی ماقبل آن شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مدارک و مستندات بررسی شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست فروشندگان را طرف دعوا قرار دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود
بنظر احتمال نتیجه گیری دشوار است اما دور از ذهن نیست