مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در انتقال سند

وقت بخیر.
درسال 99 یک واحد اپارتمان به متراژ 112متر خریداری کردم.فروشنده تعهد به انتقال سند در تیر ماه 1400داد.و در قرارداد به ازای هر روز دیرکرد 200هزار تومان جریمه در نظر گرفته شده.ولی متاسفانه سند با تاخیر یک سال و نیم منتقل شد.و اپارتمان 7 متر کسری داشته.
با توجه به این که بنده مبلغ 150 میلیون تومان از مابقی پول را چک داده بودم و نزد بنگاه بود تا زمان انتقال سند مابقی ثمن پرداخت شود،
فروشنده با توجه به قرارداد به بنده مبلغ 200میلیون تومان باید پرداخت کند،ولی اصرار به گرفتن‌چک از بنگاه و نقد کردن ان را دارند….
بنده شکایت خود را برای خسارت تاخیر و کسری به جریان انداخته ام.اما ایا راهی هست تا اینکه بنده تا زمان تعیین تکلیف دعوی خود از اینکه فروشنده چک بنده را به بانک ببرد جلوگیری کنم؟؟؟؟؟
(لازم به ذکر است که در چک عنوان امانی بودن ذکر نشده)

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت اظهار نظر دقیق حقوقی در مورد سوال مطروحه ، لازم است که کلیه مدارک ، اسناد و مستندات مربوطه مورد بررسی و تحت بررسی قرار گیرد .