مشاوره حقوقی رایگان - تصاحب نصف دارایی در صورت گرفتن حق طلاق توسط زوجه

با سلام، اگر شوهر بدون اجازه زن، زن دیگری بگیرد و به این خاطر بتواند حق طلاق را از دادگاه بگیرد، آیا زن میتواند نصف دارایی مرد را که بعد از زمان زوجیت بدست آورده تصاحب کند؟مثل ماشینی که دو سال پیش فروخته شده- یا خانه ای که تنها دارایی موجود شوهر میباشد، بند مربوط به نصف دارایی که زوج اقدام به طلاق نماید در عقدنامه توسط زوج امضاء شده است،

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

تانصف دارایی
نه نصف دارایی
ماشین نه
خونه بله مگر مستثنیات دین باشد