مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه و تحویل ملک بین مستاجر و موجر

باسلام من چندماهی هست خونه ایی رو اجاره کردم و ملک بفروش رفت ازقضا برای لوله کشی منزلی رفتم که طرف صاحبخانه من بود حین کاربا اون طرف بحث پیش آمدو کارانجام نشد ازطرفی خانه دوباره برای فروش گذاشتن آیامن میتوانم از ورود خریدارجهت رویت منزل جلوگیری کنم وهنگام پایان قرارداد آیا بدون دریافت همه پول رهن میتوانم خانه را تخلیه نکنم واگرمن خانه را تخلیه کنم و موجرازپرداخت پول رهن خودداری کرد من چه کاری میتوانم انجام دهم. درضمن هنگام اجاره بنگاه دار گفت که مامیخاییم خونه رو بفروشیم مشکلی نیست خریداربیاد گفتیم نه تا اینکه خونه فروش رفت حالاباز صاحب جدید اقدام به فروش کرده و همچنان خریدار میفرسته ایامیشه از ورود خریدارجلوگیری کرد

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید از ورود خریدار جلوگیری کنید ولی ساعت و روز خاصی را تعیین کنید که فقط در همان ساعت و روز بازدید به عمل آید تا مزاحمتی هم برای شما بوجود نیاید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی مجاز نیستند شما به اولی اجازه دادی نه به دومی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله
بله در پایان مهلت قرارداد ، ابتدا تمام
مبلغ رهن را دریافت نمایید بعد کلید خانه را به موجر تسلیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله. و میتوانید از تخلیه تا زمان دریافت رهن خودداری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مستاجر هیچ مسئولیتی ندارد که در را برای مشتری بلز کند که خانه را ببینند و میتونید این کار را انجام ندهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
تا پایان مدت میتوانید ممانعت کنید از ورود افراد حتی مالک