مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام و عرض ادب. ببخشید ما اعسار دادیم و قاضی موافقت کردند ده میلیون پیش ماهیانه 6میلیون پسر من 17سال بیشتر ندارد. توان پرداخت نداریم چیکار کنیم و اینکه سند خانه خواهرم که یکسال گذاشتیم آزاد میشه با قبول کردن اعسار یا خیر؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با پذیرش اعسار یا حضور محکوم علیه، سند آزاد می‌گردد مگر تحت شرایطی....

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ملکی از قبل توقبف باشد که قابل مزایده باشد اعسار رد میشود . در غیر این صورت دعوای اعسار رسیدگی میگردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به حکم اعسار اعتراض کنید.
اگر حکم اعسار قطعی شده باشد باید اجرا بشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید درخواست اعسار بدهید و اگر اعسار قبول شود سند آزاد میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید به حکم مربوطه اعتراض نمود

علی بیگ زاده جنگان

جناب آقای علی بیگ زاده جنگان :

با مشورت با یک وکیل میتوانید دادخواست تعدیل اعسار بدید
بعداز قبول اعسار میشه آزاد کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید درخواست تعدیل تنظیم نمایید
بله اصولا با پذیرش اعسار سند آزاد می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست تعدیل اقساط مهریه را اقامه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دادخواست تعدیل اقساط داده شود. با پذیرش اعسار باید ازاد شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما از لحاظ قانونی می توانید در مهلت مقرر اقدام به اعتراض به حکم اعسار کنید. در صورتی که حکم قطعی شده باشد بایستی به اجرا گذاشته شود.