مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از نظامی به دلیل تهدید

سلام
در فامیل شخصی هست که برادرش در یکی از ارگان های نظامی کار میکند و در هر اختلافی بقیه را تهدید به استفاده از گونی میکند
خواستم ببینم کار ایشان جرم تلقی می‌شود یا خیر و میشود شکایت کرد یا نه ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی به حفاظت اطلاعات و بازرسی یگان مربوطه اطلاع دهید اگر چند نفر بشوید بهتره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما از شخصی که شما را تهدید می کند می توانید در زمان تهدید فیلم بگیرید و یا اینکه اگر شاهد داشته باشید می توانید شکایت کنید.
توجه داشته باشید اشخاصی که به این نحو تهدید می کنند عملاً توان انجام چنین کاری ندارند و نباید از چنین افرادی ترسید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری این عمل جرم است
الفاظ بکار رفته نیز حائز اهمیت است...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله جرم تهدید محقق هست میتوانید شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله تهدید است و حتما شکایت تهدید را مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تهدید کردن به هر وسیله‌ای و با هر لفظی و با هر رفتاری از لحاظ قانونگذار جرم تلقی می‌شود و فرد تهدیدکننده طبق قانون مجازات اسلامی مجرم شناخته می‌شود.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تهدیدافراد جرم است . لیکن می بایست دلایل و مدارک کافی برای شکایت خود داشته باشید .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از باب تهدید می توانید شکایت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید از ایشان تحت عنوان تهدید و سوء استفاده از موقعیت شغلی شکایت نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با بازرسی ناجا تماس گرفته و گزارش دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله جرم است و در صورت داشتن دلیل ، شما میتوانید شکواییه‌ تهدید را مطرح نمایید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

بله جرم تهدید محقق هست میتوانید شکایت کنید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

طبق قانون محازات اسلامی تهدیدجرم محسوب شده و مجازات در پی دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

کار ایشان جرم است و می‌توانید شکایت کنید. استفاده از گونی به عنوان تهدید جرم است و باعث ترس و اضطراب در بقیه می‌شود. لذا، بهتر است با گزارش این رفتار نامناسب به مقامات قضایی یا نظامی، اقدامات لازم را برای حفظ امنیت خود و دیگران بکنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
جرم است
شما به استناد به مدارک اقدام به تنظیم شکایت تهدید نمایید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

قطعاً و صددرصد عمل ایشان در صورت اثبات و ارائه شهودودلایل جرم تلقی می‌شود هیچ کس حق استفاده از موقعیت یا شغل دولتی خود را علیه دیگران نداردچه رسدبه شغل برادر

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

بله در صورت داشتن شاهد و دلیل موجه میتوانید به دادسرای نظام شکایت کنید.