مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن چک

با سلام من 140میلیون چک پیش شوهر دختر عمه ام داشتم که ایشان پول چکها رو به صورت خرد خرد از من گرفت اما به این صورت که شماره کارت برادر خانمش که نام خانوادگی شان یکی است به من داد و من به اون حساب پول ریختم الان 140میلیون چک رو پشت امضا کرده و به کس دیگر داده برده شکایت کرده من باید الان از شوهر دختر عمه ام شکایت کنم یا باید از برادر خانمش شکایت کنم کلا راهنمایی کنید که باید چکار کنم شماره کارتی هم که پول به حسابش میریختم دارم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام باید از شوهر دختر عمه خود شکایت کنید .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما مسئول پرداخت چک هستید در کنار ان میتوانید از مخاطبان خود هم اقامه دعوی کنید

عادل بابایی

عادل بابایی :

علیه کسی که پول را به حسابش ریختید ...البته توصیه میکنم حتما وکیا بگیرید