مشاوره حقوقی رایگان - قوانین چک

با سلام
اوایل سال 97 یه فقره چک به مبلغ 100000000 ریال (معادل ده میلیون تومان) بدون تاریخ پیش برادرم امانت گذاشتم و از ایشان پسته خریداری کردم و ایشان هر چند وقت یکبار تماس می گرفت و درخواست پول میکرد من هم میگفتم بذار موجودی حسابم تکمیل شود برو چک را وصول کن که میگفت من الان پول نیاز دارم و من را تحت فشار قرار میداد من هم از یک میلیون تا سه میلیون به حسابش واریز می کردم. روزی که دوباره درخواست پول کرد بهش گفتم پولی از من طلب ندارد که منکر گرفتن پول شد و گفت چک پیش من داری هر چقدر بهش گفتم مبلغ چک را گرفتی آنهم با صورتحساب بانکی پولهایی که به حسابش ریخته بودم را قبول دار نشد و الان روی چک تاریخ گذاشته و شکایت کرده. چگونه میتوانم از طریق کارشناسی خط اثبات کنم من چک را چند سال پیش نوشتم و او الان روی چک تاریخ گذاشته در حالی که رسید بانکی واریز مبلغهای گوناگون پول بعد از تاریخ صدور چک (بدون تاریخ) را دارم و زیادتر از مبلغ چک پول به حسابش واریز کردم. ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

درود
برشما اگر بجز این چک مطالبت دیگری ندارید شما هم وجوهی که واریز گردید به حسابشون دادخواست بدین
وقبل از شکایت ایشون باید اظهارنامه رسمی میدادید