مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه المثنی

سلام شخصی دارای دو فرزند دختر است ولی زمانی که شناسنامه المثنی اسم فرزند اول وارد نشده.
میخوام بدونم اشتباه از ثبت احوال بوده یا این فرد خودش وارد نکرده یا نگفته

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از اداره ثبتی احوالی اقدام کنید که شناسنامه را صادر کرده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ممکن است ا‌شتباه شده باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید در سند سجلی این فرد چک شود که ایا در انجا امده یا خیر؟؟

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره ثبت احوالی که شناسنامه را صادر کرده پیگیری نمایید گویا اشتباه بوده است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به ثبت احوال مراجعه و درخواست وارد نمودن اسم فرزند را نمایید .

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

درود. در صدور شناسنامه المثنی مدارک دفاتر ثبت احوال اداره ثبت ملاک صدور شناسنامه می باشد.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به نظراشتباه از اداره ثبت احوال بوده است وگرنه در صدور شناسنامه المثنی طوری نیست که به توان چیزی را پنهان کرد و از قلم بیفتد

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

سلام سوال شما کمی مبهم بوده
در صورتی که هر دو فرزند در شناسنامه اولی بوده اند. در المثنی احتمالا اشتباه از ثبت احوال بوده و قابل اصلاح بوده.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام احتمالا اشتباهی صورت گرفته که در ثبت احوال قابلیت اصلاح دارد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

ثبت احوال بر اساس اطلاعات سیستمی سند صادر می کند اگر مندرجات اشتباه بوده حتماً این اشتباه را ثبت احوال مرتکب شده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ثبت احوال اشتباه کرده است و شما باید در اداره ثبت احوال ، درخواست تصحیح شناسنامه را نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر دو امکان وجود دارد. عدم درج نام فرزند اول ممکن است اشتباهی باشد که از سوی اداره ثبت احوال محل سکونت فرد اتفاق افتاده باشد یا اینکه خود فرد در اظهارات خویش اشاره‌ای به فرزند اول خود نکرده باشد که در این صورت طبق قانون برای فرد مجازات کیفری در نظر گرفته شده است.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

از طریق اداره ثبت احوالی که شناسنامه را صادر کرده

پیگیری نمایید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
اشتباه از ثبت احوال است جهت اصلاح شناسنامه به اداره ثبت احوال مراجعه کنید