مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باعرض سلام و خسته نباشی
منظور از جلب به دادرسی چیست؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،در قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 دیگر خبری از قرار مجرمیت نیست و به جای آن از قرار جلب به دادرسی سخن گفته شده است. در واقع، قرار جلب به دادرسی، همان قرار مجرمیت سابق است،ماده 265 قانون آیین دادرسی کیفری چنین است: «بازپرس در صورت جرم بودن عمل ارتکابی و وجود ادله کافی برای انتساب جرم به متهم، قرار جلب به دادرسی صادر و پرونده را فوری نزد دادستان ارسال می کند.موفق باشید

حسین نصر

جناب آقای حسین نصر:

یعنی به نظر دادسرا اتهام متوجه متهم است و می بایست کیفرخواست صاور شود

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام و عرض ادب
جاب دارسی در اصل همان قرار مجرمیت سابق است که دادسرا برای متهم صادر میکند که به نظر دادسرا شخص متهم برای رسیدگی به جرمش به دادگاه احضار میشود