مشاوره حقوقی رایگان - بطلان یا فسخ به قیمت روز معامله خودرو

باسلام...خودرویی 4 ماه پیش در شیراز که قیمت پراید مدل 87 دور رنگ در نظر بگیریم 65 میلیون تومان بوده جای طلب شکایتم بابت سفته به بنده واگذار میگردد بعد از عقد معامله بصورت دستی درحضور شاهدین بدنه واتاق رو تو قولنامه فروشنده تایید میکند وبابت موتور 24ساعت مهلت تست میدهند منم رفتم نشون دادم موتور عالی از جنبه فنی اما سیم کشی کامل تعویض کردم وخلاصه حدود 30 تومن خرجش کردم درخواست بنام زدن کردم وب علت عدم همکاریشون مستقیم با صاحب سند درتماس رفتم اما متاسفانه حصروراثتی بوده درشهر اهواز 2 ماهی شایدم بیشتر گرفتار وکالت شدم بعدرفتم تعویض پلاک ازم برگ حصر وراثت خاستم برابر به اصل ابرازی اوردم قبول نکردن تا خاستم راضیشون کنم اصل را بدن شد برج 1 امسال وقتی رفتم متوجه شدم درسیستم راهور خودرو اتاق تعویض پرچ اتاق غیر فابریک سینی جلو تعویض یعنی در سیستم موجود بود
وبعد از بررسی کارشناس دید موتور هم تعویض شده اما تو سیستم نبود ...زدن اوراقی، الان قابل انتقال نیست ک ماشین بنامم شود ایا میشود به قیمت روز فسخ کنم چون الان 140 قیمت واقعی هست باتشکر...

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی برای ادعای خود و اخذ گواهی غیر قابل انتقال بودن ماشین را از راهور انجام دهید .
سپس دادخواست فسخ معامله به دادگاه صالح تقدیم نمایید . تشخیص امر با دادگاه می باشد .