مشاوره حقوقی رایگان - خرج هزینه کفن و دفن و عدم قبول هزینه توسط ورثه و همسر مرحوم

با سلام و ادب
قبل از فوت داییم (داییم به زنش مهریه می داد)، بنده مسئولیت امور مالی ایشون رو داشتم، ایشون به من گفته بود که می تونم به ازای کارهایی که براشون انجام میدم حق الزحمه خودم رو برداشت کنم ولی من دلم به زن و بچه هاش می سوخت و این کار رو نکردم، تا اینکه ایشون مرحوم شد و من مجبور شدم با اجازه ورثه و همسرش 70 تومن از پول ها رو برای کفن و دفن و مراسمش خرج کنم. چون خانواده داییم بهم اجازه داده بودن من هیچ دست نوشته ای برای این اجازه ازشون دریافت نکردم و متاسفانه برای تسویه دین یه اقرار نامه دادم دادگاه که 200 تومن مرحوم پیش من داره و 70 تومن با اجازه ورثه خرج کردم. الان که می خوام بدهی را تسویه کنم، ورثه اون 70 تومن رو دبه کردن و میگن داییت به مادرمون مهریه بدهکاره و اون 70 تومن رو باید بابت مهریه مادرمون بهمون بدی و ما اجازه ندادیم، در حالی که زن داییم هم قبلش بهم اجازه داده بود. الان راهی هست که 70 تومن رو ندم؟ الان چون دلم برای ورثه سوخته هزینه های خودم رو برداشت نکردم ولی با دادن اقرار نامه به دادگاه عملا اونا به جای تشکر از من شاکی شدن. تازه فهمیدم همه حرف هاشون نقشه بوده

پاسخ ها :

هزینه کفن و دفن متوفی کفن و دفن متوفی