مشاوره حقوقی رایگان - آزادسازی سند وثیقه برای آزادی خواهرزاده ام در تظاهرات مهرماه

باسلام خواهرزاده ام در مهرماه هنگام برگشت به منزل درتظاهرات دستگیر شد برای آزادیش سندخانه خواستن بنده یک آپارتمان 58متری داشتم وثیقه گذاشتم آزاد شد ولی به مدت 2سال برایش زندان بریدن که آنهم در 22بهمن به دستوران عفو خورد حال ستدمن آنجاست تا باحال هم چیزی نگفتن وپیامی نفرستادند حال بنده سندم را لازم دارم چکارکنم که سندم را بگیرم وآیا میشود با یک سند دیگرجایگزینش کنیم پسند خودم را آزاد کنم سند مادربزرگش است در شهرستان می‌باشد خواهشمندم راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

با توجه به اینکه مجازات خواهر زاده شما به دلیل عفو رهبری بخشیده شده پس پرونده مختومه شده و شما می تونید از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی درخواست آزادی وثیقه رو از شعبه بخواهید و بعدش مراجعه کنید که سند رو آزاد کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید به مرجع توقیف کننده سند مراجعه و درخواست رفع توقیف از وثیقه را نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نیاز به سند دیگر ندارد اگر عفو خورده برو درخواست رفع توقیف بده فورا دستور می دهند می بری اداره ثبت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه عفو شده است و وثیقه نیز ضبط نشده است می توانید حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید و درخواست رفع توقیف بدهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سوالی که فرمودید چندین بعد دارد که باید هر بعد آن را تک تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است که باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه پرونده مختومه شده و حکم آن نیز برائت است، جای نگرانی نیست برای شما حضوری به شعبه مربوطه مراجعه کنید و تقاضای رفع مسدودی را نموده تا به اداره ثبت اسناد و املاک، نامه نگاری صورت گیرد....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به مرجع مربوطه مراجعه نمایید و درخواست رفع توقیف را داشته باشید