مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری آنلاین شاپ در روبیکا

با سلام من حدود یه ماه میشه از یه آنلاین شاپ توی روبیکا یه کفش خریدم ولی هر چی بهشون پیام میدم که کد رهگیری رو بفرستید جواب نمیدن و حتی پولامو هم واریز نمی‌کنند خواهشاً راهنماییم کنید چکار کنم .
اینم پیجشون :
.......

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع از ایشان شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع اقامه نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نسبت به طرح شکایت به پلیس فتا مراجعه شود و از تمام چت و واریزی ها اسکرین بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری و اقدام به شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید.
اگر واقعاً فروشنده نباشه از طریق کلاهبرداری قابل پیگیری است ولی فروشنده باشه و به تعهدش عمل نکته شما می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می شود که شما ابتدا به ارسال اظهارنامه مبنی بر مطالبه وجه بسنده کنید و در اظهار دارید که به ایفای تعهدات خویش پایبند باشید . در صورتی که این فروشگاه اینترنتی حاضر به همکاری نشده باشد می توانید دادخواست به خواسته های مطالبه وجه و مطالبه خسارت را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ابتدا از طریق مسئولان روبیکا پیگیری فرمایید . می توانید شکایت نمایید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
متأسفانه شنیده‌ام که برخی از کاربران در روبیکا تجربه کلاهبرداری در فروشگاه‌های آنلاین را داشته‌اند. در این صورت، اولین قدم برای شما باید تماس با پشتیبانی روبیکا و اطلاع دادن از این مشکل باشد. بهتر است این کار را از طریق ایمیل یا تلگرام انجام دهید و از قابلیت "گزارش تخلف" که در برنامه روبیکا وجود دارد استفاده کنید.

در صورتی که پشتیبانی روبیکا قادر به حل مشکل شما نبود، می‌توانید از طریق مراجع قضایی دادگستری، شکایت خود را مطرح کنید. همچنین می‌توانید از طریق سازمان حمایت از مصرف‌کننده نیز اقدام به شکایت کنید.

لازم به ذکر است که در مواردی که پول شما به صورت آنلاین پرداخت شده است، ممکن است امکان استرداد پول وجود داشته باشد. برای این منظور، باید با بانک خود تماس بگیرید و از راهکارهای موجود برای بازگشت پول استفاده کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام دو راه دارید یکی اینکه قید پولتان را بزنید چرا ارزش پیگیری ندارد دوم اینکه دعوی حقوقی مطرح کنید عمل این سایت کلاهبرداری نیست ولی از نظر حقوقی میتونید دادخواست حقوقی بدید ولی وصف مجرمانه کیفری ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق پلیس محترم فتا شکایت نمایید