مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم پدر

سلام من دختر 17 ساله هستم، پیش رو کنکور دارم و میخوام ادامه تحصیل بدم پدرم خیلی تندخو هست و سر چیزای خیلی کوچیک عصبی میشه، از لحاظ روانی دچار مشکل هست اما نمیدونم چطوری ثابت کنم، هر مشاور بالینی هم میریم به ما میگن که باید روی پدرتون کار بشه اما مشاوره نمیره، مادرم رو کتک میزنه ،طوری که مادرم پنیک میکنه و دست و پاش چنگ میشه، چطوری میتونیم شکایت کنیم و از این مصیبت درایم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید