مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم پسر 19 ساله توسط پدر

سلام پسری هستم 19 ساله ک پدرم اخلاق آنچنانی نداره جوری ک هر چند دفه یک بار صورتمو با مشت میزنه و کلی بدن و صورتم کبود میشن اون هم ب خاطر دلایل کوچک و بی ارزش همیشه ب مادرم جلوی من فحش ناموسی میده و بعضی وقتا ب جون مادرم هم میفته اونم ب خاطر دلایل کوچک ک هیچ تقصیری نداره و بی ارزش هستن
از نظر من پدرم خیلی متکبره و دوس داره تو خونه سلطنت خودشو داشته باشه هر خوراکیی ک بخره فقط و فقط برای خودشه هر موقع از سر کار بیاد منت خورد و خوراکمو میده در هفته ی بار مجبورم میکنه حتما باید ماشینشو ب بهترین شکل ممکن بشورم و تمیز کنم جلوی دوستام بهم بد و بیراه میگه و فحش میده و هیچ اخلاقی نداره ولی در عوض پیش مردم روی خوشی داره و انسانی کاملا خوش اخلاق و شوخ طبع و آدم
همه فک و فامیل هم میگن اون هرچی باشه پدرته و حق نداری ازش بدت بیاد و ..

پاسخ ها :

حمیدرضا حاجتی

حمیدرضا حاجتی :

با بنده وقت مشاوره بگیرید تحت نظر سایت دادراه وکالتتون رو رایگان قبول میکنم.