مشاوره حقوقی رایگان - کتک

سلام من 17 سالمه از بچگی پدرم دست ب زن داره کل بدنم سوزونده تازگی میخاس منو با چکش بکشه با انبردست کوبیده ت سرم سرم شکسته زده تو دماغم دماغم خون زیزی کرده من مادر کتک میزنه الان من میتونم ازش شکایت کنم و کلی فوشای رکیک بم میده چطوری باید شکایت کنم میشه شکایت کرد؟؟؟

پاسخ ها :

شکایت از پدر به دلیل ضرب و شتم شکایت از پدر به دلیل کتک زدن شکایت از پدر به دلیل فحاشی شکایت از پدر