مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزند

سلام خسته نباشید.
درمورد مکان ملاقات فرزند 6 ماهه با زوج به توافق نرسیده ایم و دادگاه حکم به ملاقات در بهزیستی داده است، آیا همچنان میتوان با وجود عدم توافق در این مکان (بهزیستی) ملاقات را انجام داد یا به درخواست زوج حکم میتواند تغییر یافته و به منزل منتقل شود؟ بنده راضی به رفتن طفل به منزل نیستم و طفل شیرخواره است.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله محل ملاقات فرزند در بهزیستی میباشد ولی دادگاه میتواند محل ملاقات را به درخواست زوج یا زوجه تغییر بدهد

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

باید توافق کنید در غیر این صورت دادگاه تصمیم خواهد گرفت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ممکن است قاضی با توجه به شرایط طفل حکم خاصی دهد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادگاه هر تصمیمی که نفع طفل باشد اتخاذ می نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ملاک دادنامه است یادادنامه مربوطه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و قبلا به این سوال به صورت کامل و جامع پاسخ داده شده است .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما تکراری ارزش در هر تصمیمی که به مصلحت فرزند باشد گرفته میشود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بستگی به نظر دادگاه و شرایط طرفین و کودک دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

بر اساس آیین اجرایی قانون حمایت از خانواده در اجرای تبصره ماده 41 قانون رئیس کل دادگستری هر استان موظف است در هر حوزه قضائی، محل یا محل‌هایی را با فضای متناسب با روحیات اطفال با همکاری و استفاده از امکانات و منابع انسانی سازمان بهزیستی و ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بهداشت و درمان یا سایر مراکز ذیربط با تعداد کافی مددکار اجتماعی بویژه زنان و درصورت نیاز، مامور انتظامی، جهت ملاقات والدین با اطفال اختصاص دهد.

سمانه سبزی کار

سرکار خانم سمانه سبزی کار :

سلام امکان تغییر ملاقات با درخواست پدر امکان پذیره با گفت و گو سر مکان ملاقات تصمیم بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

فعلا که ملاقات در بهزیستی است در صورت بزرگتر شدن طفل و بررسی مصلحت قاضی تصمیم‌میگیرد شما نیز می توانید با قاضی صحبت کنید.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
سوال شما تکراری می باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادگاه میتواند محل ملاقات با فرزند را با درخواست زوج یا زوجه تغییر دهد