مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری فروش گوشی

با سلام
بنده مدتی قبل در سایت درج آگهی به آگهی فروش یک عدد گوشی موبایل با قیمت حداقل 30 درصد کمتر از نرخ واقعی گوشی مواجه شدم . وقتی برای خرید اقدام کردم به دلیل اینکه آگهی در تهران به ثبت رسیده بود و بنده در استان دیگری بودم ، فروشنده تقاضای واریز بیعانه را داشت که بنده قبول نکرده و فروشنده گفت جهت اطمینان خاطر بنده ، میتواند رجیستر گوشی را برای خط بنده فعال کند و این کار را انجام داد و رجیستر دستگاه را برای خط بنده فعال سازی کرد . حال گویا این شخص صاحب واقعی گوشی نبوده و تصاویر مربوط به سریال گوشی را از آگهی دیگری برداشته است . و با در اختیار داشتن سریال گوشی از شرکت گارانتی اقدام به دریافت کد فعال سازی دستگاه کرده . حال بعد از گذشت مدتی شخص حقیقی و صاحب اصلی گوشی متوجه فعال شدن رجیستر گوشی خود برای خط بنده شده و به اتهام جعل داده و ممانعت از دسترسی ، از اینجانب به دادسرا شکایت کرده ، و به شهر محل سکونت بنده نیابت ارسال شده و در احضاریه صدور تامین درج شده .
سوالی که از وکلای محترم دارم لطفاً راهنمایی بفرمایند از نظر قانونی پرونده بنده به چه صورت می‌باشد و باید چه اقدامی انجام دهم و آیا فردی که صاحب واقعی گوشی است میتواند در دادگاه مرا متهم کند یا خیر . یا سپاس فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.