مشاوره حقوقی رایگان - اراضی ملی

با سلام. زمینی خریداری کردیم که دارای درختان ده ساله می باشد، که دارای سند رهنی سال 48 مشاع می باشد که اقساط آن پرداخت شده. اما بعد از استعلام مشخص شد، بخشی از آن جز اراضی ملی اعلام شده. مسکن و شهرسازی سال 88 از فروشنده شکایت تصرف عدوانی نموده است که رای به نفع فروشنده صادر شده است. آیا خرید و فروش این ملک قانونا صحیح است؟ آیا بر اساس این رای می توان زمین را از اراضی ملی خارج کرد؟ و اینکه آیا می توان فقط بخش ملی را به فروشنده پس داد؟
با تشکر از کارشناسان محترم حقوقی و دست اندرکاران سایت دادراه

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خرید و فروش خیر. می توانید معامله را فسخ نمایید