مشاوره حقوقی رایگان - حکم گرفتن دختر و پسر در پارک

سلام خسته نباشید
دوتا از دوستام بعد امتحان با رفیقای پسرشون میرن پارک بعد یکی از دوستام که سابقه داره نگرانه که اگه مامور بیاد چی میشه تعهد داره یا جریمه به خاطر سابقش؟؟؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سابقه چی داارد.؟سوال واضح نیست در مورد مجازات رابطه دختر و پسر نامحرم باید به سطح ارتباط موجود بین طرفین توجه نماییم. اگر رابطه طرفین چیزی کمتر از رابطه جنسی کامل بوده، جرم انجام شده رابطه نامشروع تعزیری است. بنابراین هر یک از طرفین به تحمل از 1تا 99ضربه شلاق تعزیری محکوم می‌شوند.

اما اگر بین طرفین رابطه جنسی کامل انجام شود، جرم انجام شده زنا است و حکم آن 100ضربه شلاق حدی برای هر یک از دختر و پسر است.مراوده و معاشرت دختر و پسر در پارک از باب دوستی، مصداق رابطه نامشروع می باشد.

مصطفی بهرامی

جناب آقای مصطفی بهرامی :

با سلام
اگر مرتکب جرمی نشوند نگرانی وجود ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علی ایحال جرایمی که در دید ضابط دادگستری صورت می گیرد ، امکان تعقیب جزایی و صدور حکم با توجه به جرم ارتکابی وجود دارد . معاشرت دختر و پسر ، خارج از عرف جامعه ، رفتار خلاف منافی عفت تلقی خواهد شد و ممکن است ، با توجه به سابقه دوست شما ، باعث تشدید مجازات ایشان شود .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بستگی به نوع رابطه دارد ، نظر قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است ،

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
صرف حضور جرم نیست و مامور حق گیر دادن و اخذ تعهد ندارد