مشاوره حقوقی رایگان - دستگیری دختر و پسر با هم

سلام
اگر من و دوست دخترم و که حتی باهم فاصله داشته باشیم و حتی به هم دست نزده باشیم در خیابون بگیرند چه مجازاتی دارد و برای دفاع از خود چه باید گفت؟
گاهی حتی مامورین یک چیزی هم اضاف میکنند
و سوال دوم اگر انتظامات پارک دختر و پسر را بگیرند و دو حالت دارد حالت اول اگر هم رو لمس کنن و در آغوش بگیرند آیا میتواند کاری کند؟
و حالت دوم اگر انتظامات پارک بدون لمس یک دیگر بگیرد چی در آنجا چه باید کرد؟
و سوال آخر این که من دیدم که دختر و پسر هارا میگیرند و خود همون کسی که اینارو گرفته شماره دختره رو میگیرد و به او پیشنهاد رابطه میدهد در این صورت چه باید کرد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام صرف حضور در خیابان خودرو جرم نمی‌باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در حال رابطه و یا در حال ملامسه نبوده‌اید می‌توانید عنوان کنید که جهت آشنایی برای ازدواج با هم دیدار کرده‌اید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

عمل شما در منظر عمومی با توجه به بیانات فوق جرم نبوده و اینکه کسی پس از دستگیری از دختر ایجاد رابطه خواسته در صورتی که بتوانید آن را احراز کنید جرم بوده و ایشان مجازات دارد

مژگان احمدی

سرکار خانم مژگان احمدی :

در‌ود بر شما
به بیان ساده
صرف دیده شدن دو فرد در کنار هم در معابر و اماکن عمومی جرم انگاری نشده است و‌در مقابل هم آغوشی و لمس بین دو‌فرد‌نامحرم مطابق قانون مجازات اسلامی جرم بوده و‌برای ان مجازات تعیین شده است
در رابطه با بند اخر فرمایش شما میبایست موضوع در دادسرا مورد پیگیری قرار گیرد
موفق‌باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
صرف حضور در خیابان جرم نیست مگر اینکه رفتاری داشته باشید و بر اساس آن رفتار یک مصداق مجرمانه به شما اتخاذ شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام صرفا قدم زدن در پارک و صحبت کردن هیچ مجازاتی ندارد و هیچ کس نیز نمی‌تواند عارض شما شود مکر اینکه جرم مشهود باشد مثل بوسه و در آغوش گرفتن ام هم در شرایطی که در همان لحظه دیده شوید در حال این فعل . در رابطه با سوال آخر شما نیز شایعه ای بیش نیست و اگر همچین اتفاقی افتاده است قابل پیگیری است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر صرفا دیدار بوده است جرم اتفاق نیفتاده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور ارائه راهکار مناسب حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک واخذ توضیحات بیشتر می‌باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اصولاً در این حد رابطه نامشروع محسوب نمیشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
صرف راه رفتن خیر جرم نیست
اری لمس کردن نامحرم در ملا عام جرم است و مجازات آن اصولا ‌‌شلاق است 31 تا 99 ضربه ‌شلاق