مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل مفارقت جسمانی

باسلام
من و زوج به مدت 5 سال هست که ازهم جدا زندگی میکنیم در این مدت ایشون عدم تمکین گرفتند و حکم ازدواج مجدد اما در پرونده طلاق فقط حکم عدم‌تمکین رو گذاشتند.در دادگاه بدوی و تجدیدنظر رای به طلاق صادر شد با توجه به بذل باقی مانده ی مهریه و5 سال دوری.که زوج فرجام خواهی کردند و در لایحشون اعلام کردند ک مفارقت فقط 2 الی 3 سال بوده درحالی که در دادگاه بدوی و تجدیدنظر هود اعتراف کرده بود و گفتند که شهود من به 3 الی 4 سال اشاره کردند.درحالی که خود زوج در لوایح و صورتجلسه 5 الی 6 سال بیان کرده بودند.سوالم این هست که الان پرونده به شعبه هشتم دیوان عالی کشور ارجاع شده بنظرتون قاضی رای رو تایید میکنه؟چه کاری باید انجام بدم؟میتونم برم دیوان با قاضی صحبت کنم یا باید وقت از طریق سایت بگیرم خواهش میکنم هر چه زودتر راهنماییم کنید??

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
رسیدگی در دیوان علی الاصول غیر حضوری است
با توجه به سوال فوق
با توجه باینکه علت مفارقت عدم تمکین شما بوده نه همسرتون احتمال اینکه رای تایید نشه وجود داره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مراجعه حضوری نتیجه ای نخواهد داشت و شعبه دیوان با توجه به محتویات پرونده و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
اگر دیوان احراز کند شما پنج سال جدا از هم زندگی می کنید حکم طلاق را به نظر تایید خواهد کرد.