مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای تامین ضرر از دادگستری

سلام ،
مختصرا اینکه، در سال 1398 در رابطه با مهریه حکم توقیف اتومبیلم صادر شده بود که در اواخر همون سال 98 مهریه پرداخت و پرونده نیز مختومه شد.

متاسفانه در سال 1402 پلیس اتومبیل اینجانب را در رابطه با این پرونده مختومه شده توقیف مینماید، که تا سیر مرا حل اداری برای ترخیص اتومبیلم حدود 20 روز طول کشید و حدود 2 ملیون تومان بطور مستقیم متضرر و 5 ملیون تومان هم بابت دیگر هزینه های جنبی واردشده بمن زیان وارد گردید که مستندمدللی ندارم. چون اصلا پلیس راهوار روشی برای ارایه قبض بهنگام توقیف ندارد تا زیان وارد شده را بتوانم اثبات نمایم و باصطلاح سیر امور یلخی کامپیوتری است.
در هر حال
توقیف بعمل آمده ناشی از عدم توجه دست اندرکاران دادگستری است که مفاد حکم و پرونده مختومه را که همان اعلام رفع توقیفی بوده حتی پس از4 سال به پلیس راهور اعلام ننموده است.

فلذا از انجاییکه دادگستری رفع توقیف را بموقع صادر و به پلیس راهور اعلام نکرده است و در انجام وظیفه خود سهل انگاری نموده زیان ان بمن، جمعا 7 ملیون تومان شده که بهمین نسبت زیان جسمی نیز بمن 73 ساله وارد گردیدکه بماند ،

ازانجائیکه هر فرد حقوقی و عادی مسول جبران ضرر بطرف مقابل است که از داوریک بازی تا کارمند خاطی و مقصر مسولیت جبران خسارت بروش خود را دارد تقاضای راهنمایی روشنی دارم که ،
خسارت وارده بخود را چگونه میتوانم از دادگستری دریافت تا بحق خود برسم .
با امتنان از پاسخ شما ،

پاسخ ها :

خسارت