مشاوره حقوقی رایگان - نفقه نوه

با سلام.
عموی من که فوت شده و متارکه کرده بود.دو کودک خردسال دارد،عمویم بیمه تامین اجتماعی بود.و مستمری به دو طفل تعلق میگیرد،آیا مادر علاوه بر مستمری میتواند تقاضای نفقه از پدربزرگم بکند؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امکان چنین امری به نظر می رسد که وجود داشته باشد . برای این که به طور دقیق از چند و چون کار با خبر شوید ، بهتر است به شکل حضوری پیگیری کنید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی امکان پذیر است