مشاوره حقوقی رایگان - شكايت از روانشناس/مشاور/درمانگر

شکایت از روانشناس با وجود داشتن پروانه اشتغال تخصصي و عضويت در سازمان نظام روانشناسي
با سلام،
پسر٣٢ ساله ي من حدود ٢سال است به يك خانم مشاور روانشناس مراجعه مي كند..اين خانم به فرزندم گفته اند بايد هفته اي يكبار جلسه مشاوره داشته باشيم، با توجه به اينكه اين مشاور مي داند كه فرزندم زود دچار وابستگي عاطفي مي شود. سه مرتبه به محل كار اين روانشناس در كلينيك هاي مختلف مراجعه كرده ام و از ايشان خواسته ام كه جلسات را تعطيل كنند چون در فرزندم هيچ بهبودي و پيشرفتي حاصل نشده است و حتي بدتر هم شده. خانم مشاور من را دست به سر مي كنند و همكاري نمي كنند..حتي گفتند كه پسرتان حرفهايم را گوش نمي كند و به آنها عمل نمي كند، من هم گفتم خُب جوابش كنيد و وقتيكه آينده اي از جلسات متصور نيستيد پسرم را جواب كنيد. در حال حاضر با اينكه اين شخص پروانه اشتغال تخصصي دارند، آيا مي توانم از ايشان شكايت كنم؟؟. با تشكر
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
خود پسر شما میتواند مراجعه ننماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای نتیجه گیری در امور رولنشناسی نیاز به مراجعات مکرر است این موردی که فرمودید تخلف برای روانشناس نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق نظام پزشکی شکایت خود را پیگیری کنید