مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با موتور سیکلت

چند روز قبل با موتور سیکلت تصادف کردم . با اصرار خودم به پلیس و آمبولانس زنگ زدم . افسر مرا مقصر معرفی کرد. پرسنل اورزانس هم به راکب موتور گفتند سه قدم راه رفت و آمبولانس گفت ایشون پاش نشکسته ولی برای اطمینان میتونید عکس بگیرید ولی اگر ما ببریم درگیر توقیف خودرو و .. میشوید . با توجه به اینکه مطمئنن نبودم با راننده متور سیکلت در خصوص رضایت تعامل کنم خواهش کردم مراتب از طریق قانونی و ایشان با آمبولانس به بیمارستان عزیمت کنند.
راکب موتور سیکت هم یک چشم ایشان نابینا و پروتز بود و کلاه ایمنی هم بر سر نداشت.
راکب پس از ترخیص بدون مشکل از بیمارستان اورژانس به پزشکی قانونی مراجعه و تورم و سیاه شدگی مچ پا گرفته که مشمول دیه هم میشود. من خودروی خودم را به استناد اصالت بیمه ترخیص کردم.
حالا حل اختلاف نوبت سه هفته دیگه را داده است. امروز متوجه شدم راکب موتور سیکلت گواهینامه هم ندارد.

علیرغم اینکه مقصر حادثه من هستم و رضایت داده ام ازمحل بیمه من دیه ایشان پرداخت شود آیا میتواند برای اینکه من راه قانونی را انتخاب کرده ام در روند شورای حل اختلاف رضایت ندهد؟ آیا به خاطر نداشتن کلاه ایمنی ، گواهینامه و نابینایی یک چشم از راکب زیان دیده موتور میتوانم شخصا شکایت کنم و یا نه فقط مشمول مجازات عمومی میشود ؟
آیا قاضی نابینای یک چشم ، عدم کلاه ایمنی و نداشتن گواهی نامه را در جلسه حل اختلاف در نظر میگیرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد