مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ اضافه

سلام بنده دریک ساختمان 12واحد هستم که دوپارکینگ اضافه دارد که دوتااز ساکنین مالکیت آن را دارند وماشین پارک میکنند آیا باید برای نظافت هزینه اضافی بدهند

پاسخ ها :

پرسشگر :

ممنون

محمد حسن شریفی

جناب آقای محمد حسن شریفی :

سلام
بله هر فرد به میزان مالکیتش در هزینه ها شریکه.
هر که بامش بیش برفش بیشتر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله در نظافت پارکینگ باید هزینه بیشتری پرداخت کنند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خوب اگر توافقی قبلا نکرده‌اید بله باید پرداخت کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در نظافت پارکینگ باید هزینه بیشتری پرداخت کنند

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
علی الاصول باید سهم بیشتری پرداخت کنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرداخت حق شارژ بر عهده ساکنین است و معمولا براساس عرف منطقه دریافت میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
هزینه نظافت ساختمان به صورت مساوی باید پرداخت شود

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام بله موظف به پرداخت هزینه اضافی هستند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هزینه مشاعات به تساوی است

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام و درود
مانند تمام ماکین باید هزینه دهند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر نیازی به این کار نیست مثل بقه باید پرداخت شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شارژ ساختمان که شامل نظافت ساختمان نیز می‌شود در قسمت مشاع بر عهده تمام مالکین و ساکنین ساختمان است و در قسمت‌های اختصاصی بایستی تنها مالکین آن قسمت‌ها، هزینه نظافت را پرداخت کنند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همانطور که گفته شد در قسمت مشاعی ساختمان هزینه بر عهده تمامی ساکنین و مالکین ساختمان است اما در خصوص قسمتهای اختصاصی، هزینه بر عهده مالک آن قسمت می‌باشد.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

چنانچه مالکبتی بیشتر باشد باید سهم بیشتری پرداخت نماید

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
اصولا مشاعات براساس تساوی پرداخت می شود و قسمت های اختصاصی براساس متراژ، درهر صورت قابل توافق است

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام بستگی به تصمیم هیات ساختمان دارد

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

خیر بستگی به عرف ساختمان و اساسنامه آن دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

در صورتی که پارکینگ اضافی متعلق به دو ساکنین است و آن‌ها آن را از ابتدا خریداری کرده‌اند، مسئولیت هزینه نظافت آن به عهده آن‌هاست و سایر ساکنین نمی‌توانند از این پارکینگ استفاده کنند و برای نظافت آن هزینه اضافی پرداخت کنند.

به همین دلیل، اگر در قرارداد ساختمان شما قراردادی در مورد تقسیم هزینه‌ها بین ساکنین برای نگهداری و نظافت پارکینگ‌ها وجود ندارد، شما نیز برای نظافت پارکینگ اضافی هزینه نخواهید داشت و از آن به عنوان ساکنین نمی‌توانید استفاده کنید.

در هر صورت، بهتر است با مدیر ساختمان مشورت کنید و در مورد حقوق و تعهدات شما در این مورد استعلام بگیرید.