مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه

زوج برای اینکه از دادن مهریه فرار کند اول فسخ نکاح شکایت کرد و محکوم شد سپس بلاتکلیف گذاشت و زن دیگری گرفت و زوجه به ندادن نفقه زوج را محکوم کرد الان پس از 5سال بلاتکلیفی درخواست طلاق از طرف زوجه طبق شروط 12گانه عقد داده‌ شده است و زوجه مهریه نیز اجرا گذاشته است لطفا راهنمایی بفرمایید تکلیف چه خواهد شد

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه مدارک و دلایل کافی و عسروحرج زوجه قابل اثبات باشد حکم طلاق صادر خواهد شد و درمورد مهریه نیز زوج محکوم به پرداخت خواهد شد .