مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت همسر

سلام و خسته نباشید
بنده همسرم مدام داخل منزل منو با حرفها و رفتارش اذیت میکنه وخیلی بی احساس هست .مدام در حال صدا ضبط کردن و فیلم گرفتن با گوشی هست تا اگه خواستم شکایتش کنم بگه دروغ میگه و همینجوری میگه چرا غذا نمیپزی چرا منو کتک میزنی چرا از خونه بیرون میری.حق نداری خونه مادرت بری و مدام گیرهای بیخودی میده طوری که الان مدتی نصف شب خودم و بچم رو از خواب بیدار میکنه و دروغ پردازی میکنه که تا جایی که نه روز آرامش داریم و نه شب و هیچ شاهدی هم ندارم . نمیدونم چه کار کنم خسته شدم لطفا منو راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود گرچه
راه حل حقوقی وجود دارد
لکن بهتر است ابتدا به مشاور خانواده مراجعه کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

میتوانید شکایت کنید تا رسیدگی شود و میتوانید اگر در عسر و حرج هستید تقاضای طلاق کنید و هم میتوانید هردو به یک روانشناس مجرب مراجعه کنید برای اخذ مشاوره

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ابتدا به پزشک معالج مراجعه نمایید د اگر موضوع حقوقی دارید می‌توانید مطرح نمایید