مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع المعامله

یا سلام و عرض خسته نباشید دیروز برای اخذ دسته چک جدید که قبلا درخواست داده بودم به بانک مراجعه نمودم ولی در کمال تعجب با جواب عجیب متصدی بانک مواجه شدم که گفت شما از سوی بانک مرکزی و به دستور قوه قضاییه ممنوع المعامله شده اید و در مراجعه به دادسرای مرکز تبریز پیگیر ماجرا شدم که بعد از ارایه کارت ملی گفتند هیچ مشکلی ندارین و ما بی اطلاع هستیم سوال بنده این هست که کدام مرجع قانونی صلاحیت صدور حکم ممنوع المعامله را میدهد و چگونه میتونم از این حکم خلاص بشم ،ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با سپاس

پاسخ ها :

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

سلام
از خود بانک مرجع مورد نظر را بپرسید . احتمالا از سازمان تعزیرات کشوری باشد
در بعضی مواقع چنین آرایی صادر میشود

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

با عرض سلام ممنون المعامله بودن یا متفاوته از داشتن دسته چک دو امر متفاوته.
احتمالا شما چک بلامحلیردید و شخص ذی نفع از شما به اتهام صدور چک بلامحل شاکی شده و ضمن محکومیمننوعیتمننوعیتاسمیهدمننوعیتاشتن دسته چک هم محکوم شدید.ممنوع المعامله کردن شما به احتمال زیاد بخاطر تشابه اسمیه .در هر صورت از بانک می تونید مرجع صدور دستور رو بپرسید و پیگیر بشید

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

با عرض سلام ممنون المعامله بودن یا متفاوته از داشتن دسته چک دو امر متفاوته. احتمالا شما چک بلامحلیردید و شخص ذی نفع از شما به اتهام صدور چک بلامحل شاکی شده و ضمن محکومیت شما به ممنوعیت از داشتن دسته چک هم محکوم شدید.ممنوع المعامله کردن شما به احتمال زیاد بخاطر تشابه اسمیه .در هر صورت از بانک می تونید مرجع صدور دستور رو بپرسید و پیگیر بشید