مشاوره حقوقی رایگان - انشعاب آب اپارتمان

سلام 15 سال قبل با همسرم 2 واحد اپارتمان خریدیم )واحد سوم متعلق به فرد دیگری هست(ولی انشعاب آب هنوز به نام صاحب اولیه ساختمان هست.همسرم 2 سال پیش از دنیا رفت. برای بنام کردن انشعاب راهنمایی میخواستم. با توجه به اینکه آپارتمان کلا 3 واحد هست باید چکار کنیم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست دهید یا با همراهی وراث اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره مربوطه درخواست خود را پیگیری کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با ارائه سند مالکیت به اداره اب مراجعه نمایید