مشاوره حقوقی رایگان - انتقال تخفیف بیمه نامه

سلام، من تیر 99 یه خودرو خریدم و تعویض پلاک انجام دادم، مهر 99 بیمه به اسم خودم گرفتم، موقع تمدید بیمه تخفیف 70 درصد قبلی خودرو برایم اعمال شد و تخفیف به پلاک من منتقل شد، مهر 1400 خودرو رو فروختم، سال 1401 خودروی جدید خریدم ولی موقع تمدید بیمه برای خودرو جدیدم تخفیفم حذف شده بود، در واقع بیمه ایران تخفیف رو برای شخص دیگری صادر کرده، خواستم بدونم آیا بیمه ایران درست میگه که تخفیف متعلق به من نیست؟ و اگر متعلق به منه چجوری باید پیگیریش کنم، آیا باید توی دادگاه ازشون شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
کاربر گرامی چنانچه ساکن مشهد هستید از آبشن مشاوره حضوری استفاده کنید.