مشاوره حقوقی رایگان - هک حساب

بنده چند روز پیش در تلگرام شاهد متنی بودم که نوشته بود کار در منزل وبا تلفن همراه پول در بیاورید منم یک آیدی گذاشته بودند من روی ان ایدی زدم و با یک شخص اشنا شدم که به من میگفت اگه بخوای کار کنی باید خودت رو معرفی کنی و بعد از معرفی شماره تماس و شماره حساب بذاری منم هم بعد از معرفی و احراز هویت شماره کارت گذاشتم کار جوری بود که اون شخص برای من پول واریز میکنه و من هم برای او ارز دیجیتال میخرم و به ازای هر معامله 500 هزار تومن دست مزد می‌بردم من برا اون یک معامله خریداری کردم که موفقیت آمیز بود معامله ی دوم وقتی که برای من مبلغ بالایی واریز کرد من شک کردم به او گفتم که وایسید حساب من بسته شده است و بعد از تحقیقات فهمیدن که انها حساب مردم را هک میکردند و پول را به حساب من واریز می کردند و من هم برای انها یک بار ارز دیجیتال خریداری کردم میخوام ببینم که من هم مجرم محسوب میشم و حقی دارم که ادعا کنم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
شما باید در دفتر ‌خدمات قضایی
شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع اقامه نمایید و