مشاوره حقوقی رایگان - اثبات جرم رابطه نامشروع

سلام وقت بخیر درمورد رابطه با زن شوهر دار در صورتی که مرد هم متاهل باشد برای اثبات این جرم آیا فقط شواهد محکمه پسندی از قبیل عکس و فیلم و شاهد عینی و غیره باید موجود باشد و یا با استعلام شماره تلفن و از طریق پیامک و تماس ، مشکوک به انجام این جرم تلقی میشود یا خیر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرف تماس و یا ارتباط در فضای مجازی رابطه نامشروع محسوب نمی شود.