مشاوره حقوقی رایگان - شرایط اجرای حکم طلاق و وظیفه سردفتردار

سلام درخاست طلاق از طرف زوج بوده رای بدوی صادر شده و تجدید نظر هم رای تایید کرده قبل از صدور رای کارشناس نود ملیون نفقه معوقه تعیین کرد. درخاست کارشناس مجدد کرد و کارشناسی سه نفره. پنجاه ملیون تعیین کرد. وزوج ادعای پرداخت نفقه داشت طبق استعلام بانک از حسابها و پرینت. چعاردملیون واربز تایید شد و همین مبلغ قاضی از پنجاه ملیون کسر کردو نغقع معوقه از نود ملیون ب سی شش ملیون رسید.
تو رای صادر شده کارشناس و قاضی نفقه بچها وخودم. ماهیانه چهارملیون ششصدتعیین کرد ک بعد از صدور رای. پرداخت کنه. تا زمان اجرای طلاق و سه ماه بعدش
الان ایشون پرینت و رسید برده دفتر طلاق وادعا واریزی داره و دفتردار هم. تصمیم داره ک دوباره از سی وپنج ملیون کسر کنه
درصورتی ک همزمان با صدور رای . واریزی. مبلغ نفقه. ک قاضی. گفته پرداخت. کنه بوده واریزی هرماه زوج نه بابت.بدهکاری معوقه .

الان تکلیف سی پنج ملیون نفقه معوقه. نوشته شده. رای دادگاه. چیه

قانون این نیس ک زوج درخاست طلاق میده باید حق و حقوق زوجه کامل. پرداخت کنه.
خوب نفقه معوقه. چندسال. ک. از نود ملیون قاضی رسونده سی پنج ملیون. و هر رسید. دست نویس و پرداختی هم. دوبار. کسر میشه
قانونا درخاست داده باید پیش پرداخت مهریه داشته بلشه. ولی. شده شش، ماه یه سکه.
این چجور قانون اسلامی و. حق حقوق زن هس
ک بعد سی سال. زندگی کارگری مستاجری و الان ده سال بی سرپزست و مجبور کارگری خونه مردم. بخاطر خرج دوتا بچه مدرسه و اجاره خونه باید اجرت المثل. سی پنج ملیون تعیین بشه
کجای قانون تون. درست هس

پاسخ ها :

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

کارشناسی شده و مبلغ کسر شده و شما اعتراض نکرده اید . در صورت عدم پرداخت وجه به دفتر ازدواج و طلاق عنوان کنید