مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ازدواج دوم

سلام من پروندم از یزد باید بفرستن اهواز وبعد شهرستان امیدیه که بنا به درخواست دادگاه ما با ثبت ثنا خانم اول ودرخواست لایحه یزد درخواست مارا قبول کرده وگفته که صالح داداگاه اینجاست ولی الان 1 ماه نه جواب نامه اومده نه پیامک باید چه کنم لطفا راهنمایی کنین محرم نزدیکه وبرا عقد وقت نمیکنم وهمسر اولم سرطان داره ودکترا قطع امید کردن میخواد تا خودش هست این عقد انجام بشه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چاره جز مراجعه حضوری نیست
لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق سامانه ثنا پیگیری کنید و اگر نتیجه نداد حضوری پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
لایحه تسریع در روند رسیدگی به شعبه ارسال و نهایتا حضوری پیگیری کنید