مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح طلاق

سلام...من یه پسر 23 ساله هستم به جز خودم دوتا داداش دیگه دارم یکیشون 32 یکیشون 31 پدر مادرم 33سال هست که ازدواج کردن پدرم خانوادگی مشکل روحی روانی دارن ولی پنهان میکنن و ادعا و جوری رفتار میکنن که با یه فرد عادی فرقی ندارن...پدرم 58 سالشه و از اول ازدواج تا الان مادرم رو جلوی چشمامون مورد کتکای ناجور و ازار و اذیت و فحش و فحاشی قرار میده دوتا داداشام بیخیال هستن اونا هم مثل پدرم هستن..اگرم دخالتی کنیم مارو هم کتک میزنه..الان زده تاندوم انگشت مادرم رو از بالای استخوان دست قطع کرده و پیم 3-2 میلی پلاتین خورده میخاستم بدونم چه راهی هست که از طریق شکایتش دستش بتونیم هم درخواست بدیم واسه طلاق هم واسه این که بتونیم ثابت کنیم روانی هست و انتقال پیدا کنه مراکز روحی روانی بستری بشه از طریق قانون؟؟؟ توروووخداااا کمکمممممم کنید من و مادرم اینجاااا امنیت جااانی نداریم...مادرم 4 تا پرونده ضرب و جرح توی پرونده بیمارستانیش پر کرده واسه یکی دوسال پیشه..تورووخدا جوابمو بدین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

.