مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام.
بابت مبلغ پانصد میلیون تومان مهریه از دادگاه حکم گرفته در خصوص توقیف یک چهارم حقوق به صورت ماهیانه. یک ماه پرداخت شد. ولی متاسفانه ماه بعد از آن پرداخت نشد. من از چه طریقی باید پیگیری کنم؟؟؟؟
آیا از آن شرکت شکایت کنم بهتر است.با توجه به اینکه شرکت مذکور حقوق کارکنان را پرداخت نموده.
یا طریقی دیگری را پیشنهاد می‌فرمایید. آیا میتوانم حکم جلب را بگیرم؟؟؟
سپاسگذارم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
ازطریق اجرای احکام . در صورتیکه اقساط معوق شوند میتوانید حکم جلب بدهکار را بگیرید و او را جلب نمایید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

به اجرای احکام شعبه صادر کننده رای مراجعه نمایید