مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید خانه

سلام. من دو واحد پیش خرید کرده ام. یه واحد 160 متری و یه واحد 80 متری... مبلغ کل معامله 1500000000 تومان است. طبق قرارداد باید بار دوم اقساط 200 میلیون پرداخت میکردم. که فقط صد میلیونش رو تونستم جور کنم. توی قرارداد نوشته شده بود تا 8/25 باید پرداخت کنم و ده روز بعدشم بهم کتبا فرصت داده بودن. یعنی تا تاریخ 9/5 ... اما باز نتوانستم جورش کنم... حالا که 9/14 است مالک میخواهد درخواست فسخ قرارداد را کند و پولی که تا به الان به او داده ام را به عنوان خسارت بردارد یعنی چیزی حدود 750 میلیون تومان.... حال از شما خواهش میکنم راهی پیش روی من بگذارید که من چیکار کنم... برای اینکه بتوانم پول این خونه رو جور کنم ماشین زیر پایم و خانه ای که اکنون در حال زندگی در آن هستم را به فروش گذاشته ام ولی متاسفانه خریداری پیدا نمی شود... لطفا کمکم کنید... ممنونم از مهرتان

پاسخ ها :

سید سجاد اسداللهی

جناب آقای سید سجاد اسداللهی :

قرارداد و شرایط و توافقات مندرج در آن باید بطور دقیق ملاحظه و بررسی شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر قرارداد پیش فروش به صورت رسمی منعقد شده است فسخ به دلیل عدم پرداخت اقساط شرایط خاصی دارد