مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم قطعی

ما با همسایه مون مشکل داریم ، ابتدا از زمانی شروع شد که ایشون از ما شهادت دروغ خواست و ما گفتیم نه ، به درگیری کشید ، هی رو ماشینش خط انداخت و با دروغ دوربین مدار بسته نصب کرد ، خلاصه که درگیری زیاد بود دائم توهین میکرد و زنگ میزد پلیس میگفت ما توهین کردیم ، جلوی در واحدمون بد و بیراه و فحشهای ناجور میداد ، یه شب پدرم در و باز کرد و هم توهینشو شنید هم اینکه کفش پشت در و پرت کرده بود پایین ، این اقا با توجه به اینکه دوربین داره و میدونست که کسی برای شهادت دادن تو ساختمون نیست به پدرم حمله کرد ما به زور درو بستیم جفتمون شکایت کردیم ، اون اقا با دروغ و پول خرج کردن دادگاه و خرید و رای به محکومیت ما دادن در حالی که شاهدش پسرش بود که وجاهت قانونی نداشت قاضی رای به محکومیت داد و دیه به اندازه 3 هزارم دیه کامل انسان برید و در انتها نوشت با توجه به میزان دیه قطعی است ، میخوام بدونم الان میشه اعتراض زد روی این حکم؟ چون مبلغی که گفتن نردیک 900 هزار تومن میشه و بالاتر از سه میلیون ریاله میخوام بدونم میشه کاریش کرد؟

پاسخ ها :

خسرو شاهین

جناب آقای خسرو شاهین :

راجع به دیه چون کمتر از یک دهم دیه کامل هست قطعی و غیر قابل اعتراض میباشد